O40 5422702 markkukuha@gmail.com

Ajelin eilen Muhokselle hakien Janelta villapossukarjun. Mennessä ostin Pudasjärvetä raivaussahan. Possu asetetiin häkiin Volkarin perään, mutta alkumatkasta se häkistä kömpi Volkarin takaistumelle. Siinä raivaussahan vieressä possu makoili matkan. Pelkäsin pimeässä ajaa, josko possu hypäisi syliin ja näin auto metsään ajautuisi, mutta matka meni kuitenki hyvin. 

Aamulla Hermanni toi lampaita navettaan. Navetasta kun lampaita laskin ulos, possupa ryntäsi matkassa ulos myös. Possu aikansa tonki maata syöden maahan jääneitä perunoita, eikä tuota meidän emakkoa huomannut navetan takana. Possu pääti lähteä vaelukselle, näin lähti Lamminahoon. Pyysin Eeroa ja hänen jahti kaveria avuksi, kun he Vilma-koirani kanssa Hyöteiköllä olivat metsällä,  mutta he tulivat ilman Vilmaa. Vilma oli jonekkin kadonut. 

Lähdimme asein Lamminahoon, mutta possupa oli tullut takasin. Päätimme että käymme lintujahdissa Lamminahossa. Lintuja ei näkynyt siellä, joten suuntasimme Isoonahoon.  Pian Vilma haukkuen tuli perässä, näin Hyöteiköltä juoksi kotia ja kotoa Isoaahoa kohti haukuen meidän jälkiä. Käänyimme takasin Laminahoon, mutta Janelta tuomani possu tuli myös Vilman perässä! Näin mietimme mitä tehtäisiin posulle? Mutta taasen possu palasi kotia, ja Vilma nyt perässä jonkin matkan päässä. 

Ilalla karjuporsas huomasi emakon, nyt karjupossu makaa emakon aitauksen vieressä josko emakon aitaukseen pääsisi. 

 

Näin vipinää possu pitänyt minulle.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This