O40 5422702 markkukuha@gmail.com

Kuva Antti Saraja

Näin etsitään säteilykenttiä, jotka meille on terveysriski, mutta myös terveyttä edistävää kun hyväksymme niiden olemassaolon.  

Nämä kentät muodostavat ruutuja, joiden sivu noin 3-4 metriä. Näin muodostuu kartan koordinaattiverkko kaikkialle niin vesistöjen päälle myös, nämä verkot on havaittavissa korkialla ilmakehässä myös. Näin olettaisin karttakoordinaatiston saaneen myös säteilykentistä mallin. Kentät kulkevat ilmansuuntien mukaan pohjois-etelä ja itä-länsi suunnassa. Säteilykenttiä on kaksi lähes rinnakkain, näin maasta tuleva ja avaruudesta tuleva kenttä. Kentät lähes rinnan ovat, joten vaikeaa on niitä toisistaan erottaa. Kenttien vaikutus näkyy kaikkialla. Kaikkiin ihmisiin eivät kentät samalla lailla vaikuta, näin toiset meistä ovat herkempiä kenttien olemassaoloon. Kenttien etsimiseen harvat kykenee.

Kenttien risteymät huonoja sänkyjemme ja tuoliemme paikkoja ovat. Näin sänkyjen ja tuolien paikkaa siirtelemällä voi löytää hyvät ja mieleiset paikat ilman varpumiestä.

Isäni oli kenttien etsiä ja näin minulle myös on annettu taito kenttien löytämiseen. Isäni etsi pajulla kentät, näin löysi muun muassa vesikaivon paikat, ja näin tiesi miltä syvyydeltä löytyy hyvä vesikerros. Isäni piti huolen ettei risteymä kohdassa makuusänkyjä pidetä, joten näin varjeli perheen terveyttä myös. Minä olen tykästynyt rautalangalla etsimään kentät, joka minusta käytännöllisempi on.

Oskari Räihän ottaman video, jossa etsin kenttiä.

 

Säteilykentät luonnossa

Kenttien vaikutus näkyy kaikkialla luonnossa. Muurahaispesä on näin kenttien risteymässä ja muurahaispolut kulkee kenttiä pitkin. Nän luonnon eläimet ja hyönteiset tunnistaa kentät, ja elävät kenttien mukaista elämäänsä. Pajukasvit myös ilmaisee kasvaessaan kenttien risteymät. Mäntypuu ei kentillä viihdy, joten maahan pudonnut männyn siemen harvemmin lähtee puuksi kasvamaan kentillä. Monet puutarhakasveista kuten herukka ja omenapuut kuolee tai kituen ja sadoitta näillä kentillä kasvaa.

Entisaikaan oli tyypillistä katsoa talon paikka hevosien käyttäytymisestä, joten talon paikka valittiin hevoslauman makuupaikan mukaan. Näin saatiin turvalliset kodit perheille. Hevoset eivät asetu makaamaan säteilykenttien risteyksiin. Lehmät jotka ovat parsiin sidottuja, ja jos vielä sattuu olemaan kenttien risteymä makuuparren kohdalla, näin lehmät lyhytikäisiä ovat monine sairauksineen. Näin jälkeläisiäkään ei helpolla saada maatessa risteyksessä. Linnut ja kalat myös kenttiä käyttää hyväkseen liikkumiseen. Näin muuttolinnut korkialla lentäessään pystyvät kenttiä käyttämään hyväkseen. Kalat myös ravinnon etsimiseen ja suunistamiseen kentää hyödyntää. Näin parhaat kalapaikat löytyy kenttien risteymästä, koska niissä runsaasti planktonia ja äyriäisiä on.

Ukkosen iskiessä maahan, tulee se yleensä risteymän kuusipuuta pitkin, joten eipä pidä ristymäkuusen alta turvaa etsiä ukkosella.

 

Säteilykenttien ylitys

Kenttien nopia ylittäminen liikenteessä tuottaa kehoomme nopeita syklejä, joten kehomme ärsytyksen kohteena on stressitiloihin asti autoillessamme. Joten kenttien ylittämiseen olisi parasta ihmisen oma normaali liikehdintä. Ihmiskeho myös jumittuu kenttää pitkin kulkiessaan kentän suuntaiseen kulkuun, joten pitkin kenttää kulkevaa maantietä ajaessa, näin tieltä ulosajot tapahtuu kentältä kaartuvassa mutkassa yleensä. Niinpä kenttä liikenteessäkin muistuttaa olemassaolostaan.

Lahotustoiminta luonnossa on säteilykentillä vilkkaampaa, joten kompostin paikka olisi hyvä sijoittaa kenttien risteymään. Huonovetoisen savupiipun saapi, jos se on väärin asennettu kenttien risteymään.

Näin säteilykenttien risteymät muistutavat olemassaolostaan lukuisin ihmissairauksin, kehtokuolemin ja viherkasvien lakastumisin. Ilman kenttiä ei elämää olis planeetalla, joten eläkäämmme kenttien mukaista elämää kuten esivanhempamme ja alkuperäisväestöt ovat eläneet.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This