O40 5422702 markkukuha@gmail.com

PUOTI

Ostamalla tuet luonnonmukaista elämäntapaa
Lampaan villantapulia venytän sormeni värttinänä toimien, punon ja virkkaan erivärisiä villoja käyttäen.

Virkkauksen ihanuutta ja tekniikkaa videolla

Olen lukuisia virkkaustöitä tehnyt; pipoja, käsineitä, lapasia, kintaita, hoitotuotteita esim. kipuilevaan polveen ja äidin tulehtuneeseen rintaan.

Hyvin yksinkertaisia taitoja käyttäen vältyn kaupan kemiallisesti käsiteltyä villaa hankkimasta. Näin etsin aitoa ja luonnonmukaista villaa, joista valmistan huovuttaen ja virkaten tuotteita.

Näin leikkimielisesti ryhdyin itselleni hymähdellen ensimmäisiä virkkauksia tekemään, näin kärsivällisyys ja luovuus harjaantui ja pikkuhiljaa ihanaan työskentelyyn opin ja ripeyskin tuli matkaan. Pipo tai tossut näin lankaa pyöritellen valmistuu pesua varten 50-60 tunnissa ja käsineitä täällä työtavalla raakavillasta virkkaan n. 70:ssä tunnissa.

 

 

 

Näin haluan kannustaa muitakin hyppäämään pinttyneiden ajatuksien ulkopuolelle, ”luovuuden kehtoon keinumaan”

Näin aivan uskomattoman ihanan olon se tuottaa villarasvan helliessä käsiä ja koko kehoa, mieltä ruokkien hyvään oloon. Näin pesen tämän piponi villanpesuaineella, kun sen saan valmiiksi. Pari päivää menee kuivumiseen. Nän piponi päässäni pään chakran kautta jakaa onnellista energiaa kehooni.

Kesäisten perhosten ja lintujen laulun myötä, piponi jakaa lämmön lisäksi myös onnellisten lampaiden energiaa kehooni.

Villaista tilaustyönä

Teen tilauksesta lämmittäviä villa-asusteita. Tiedustelut alla olevalla lomakkeella!

Aitoa elämää

Hupaasaakin tuo liikuminen tunturien rinteillä on. Näin mentiin hyvin lahjakaasti monta kertaa nurin laskiessa. Itselleni nauran, kun oudot sukset nurin heittää ja alta karkaa. Ei huolta, kun on hyvä vaatetus yllä, sarkaa ja virkaamani paksu pipo pääni turvana.

Luontokuvia Ranualta

Luontokuviani on kerätty kirjaksi, jota painetaan tilausten mukaan. Voit tilata kirjan edullisesti suoraan saksalaiselta toimittajalta.

Kirja on pehmeäkantinen ja siinä on 92 sivua ja 88 luontoaiheista värikuvaa eri vuodenaikoina kuvattuna.

Hinta 25€

Valokuvaaja Markku Kuha

Tuotekyselyt, tilaukset ja kommentit

2 + 11 =

Kiitos kun tuet luonnonmukaista elämäntapaa ja autat ylläpitämään arvokasta perinnekulttuuria. Käy myös tykkäämässä sivustani Facebookissa

Pin It on Pinterest

Shares
Share This