O40 5422702 markkukuha@gmail.com

Tuossa viikolla otettu kuva kun terassilla join kahvia kahvikuksasta, jonka olin laskenut kalaverkkojen päälle kuvattavaksi, ja haukkasin rieskaa. Eilen illalla myös vein kalaverkkoja pyytämään, mutta nyt yksin toisella kädellä meloen ja melomatomalla kädellä päästelin verkoja veteen.

Haju oli kyllä aivan sietämätön järven selällä kun tuuli kävi suurnavetalta, josta ammoniakin hajut ja ”pirunaura” levisi järvenselälle. Mutta tuo pahoinvoivien elänten kehä (aura) on todella suuri nuissa isoissa karjayksiköissä. Siksi nuo nykynavetat halutaan pitää pois yritäjien pihapiireistä. Tuo pahoin voivien eläinten kehä levitäytyy kaikiin ilmansuuntiin, eläinsuojista näin vasta tuuleenkin. Näiden eläinten ravinto on luonnotonta eläimille kemiallisen viljelyn seurauksena, ja eläinten suuri määrä rakenuksissa tuo pahinvointa myös.

Tuon pahoinvoivien kehän tunnen jo puolenkilometrin päähän, joka nostattaa niskakarvat pystyyn ja tuo levottoman olon. Tämä onneton aura kulkeutuu ravinnon matkassa asuntoihin ja jääkaappeihin. Näin onneton aura ravinnon kautta lopussa päätyy ravinnon käyttäjiin, ja näin tuoden onnellisuuden vastakohdat ihmistunteisiin.

Ravinnon vointi ja aura

Aihe on arka puhutavaksi leimaamisen vuoksi, mutta rohkaisen itseäni tästä kertomaan. Näin kun lähes läpi elämäni olen karjaltani kysynyt ”kuinka voitte?”. Näin niiden tunteiden ja vointiensa kautta kerron, kun myös olen eläin- ja kasvisravinnon käyttäjä. Näin ravinto myös kertoo minulle vointinsa. Niin aura kulkee ravinnon matkassa, vaikka elintarviketeolisuus yritää maustein ja lisäainein pahaa auraa peittää

Kyllä tässä ajassa jota elämme, on ravinnon kautta hankittua pahoinvointia. Ovet paukkuen, parisuhteet pätkien mennään. Näin henkiselle ja ruumiilliselle väkivallalle on annettu sijaa pahuutta keräneen ravinnon kautta. Tyyytymätömyys ja maallisen mammonan kerääminen näin on myös heikon ravinnon ja onnetoman auran seurausta. Mutta kun itse tutkiskelumme on tyrehtynyt onnen auran puutoksen tähden, näin ongelmat puretaan kanssa kulkijoihin.

Onnellisuutta ravinnosta

Meistä moni suuntaa lomamatkalle lämpimiin maihin. Näin olettaa auringon tuottaman lämmön tuovan sen paratiisimaisen onnellisuuden. Mutta harvapa meistä tietää, kuinka monissa turistikohteissa on kiinitetty huomiota onnelliseen ravintoon, joka sisäisen onnellisuuden kuitenkin tuottaa kehollemme. Näissä monissa turistikohteissa on onnellisten käsien ja hyvinvoivan luomumaan kautta tuotettu ja laitettu ravintoa, joka hellii auringon lämmön kanssa kehoamme,
Minä en kylläkään ole turistimatkoja käynyt, enkä halaja niitä. Jos lähden, niin lähden ulkomaan matkoilla ekologisille maaseuduille. Näin nautin ravinnon kautta tyytyväisyyttä.

 

Onnellista ruokaa Japanissa

Kyllä moni kuluttaja näkee syödessään pahoinvoineen kalan kehossaan. Mutta kyllä pahinta mitä kalan kärsimys voi olla, on kassissa ja altaissa koko elämänsä kärsineet kirjolohet, jotka ovat koko elämänsä läpi syöneet antibioteilla tehostettua ravintoa. Näin suuri pahuuden kehä näitä kaloja ympäröi. Kyllä valistuneet kuluttajat tulee entistä enemmän kiinnittämään huomiota käyttämäänsä ravintoon.
Tilallani vieraili japanilainen onnellisen lihan asiantuntija, joka kertoi juuri tästä aurasta joka ravintoa seuraa. Näin kertoi heillä Japanissa olevan vankka ja uskollinen kuluttajakunta onnelliselle ravinnolle, josta he ovat valmiita maksamaan sen kasvattamisen hinnan. Näin nämä maatilat elää 3:n eläimen vuotuisella kasvatamisella. Näin taataan onnellista elämää niin eläimille kuin kuluttajalle myös.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This