O40 5422702 markkukuha@gmail.com

Perjantaipäivääni työllistänyt lumityöt öisen runsaan lumentulon johdosta. Näin kehoni kaivattua liikuntaa saapi kolatessa lunta. Nuoresta pitäen kun koneissa olen istunut työtä tehden, olen nähnyt kuinka vaarallista on tuo istumatyö. Koneet kun vielä hyppii ja pomppii, niin kyllä selkämme tiukilla on.

Isäni ei koneihin juurikaan koskenut näin hän hevosmiehenä sai suhteellisen terveen elämän elää. Minun terveyttäni konetyö on mekittävästi rapistuttanut, joten ruumiilliseen työhön olen palannut. Näin hyötyliikunnan myötä ruumiillisella työllä terveyttä yllä pidän.

Koneeni näin voisin myydä halukkaalle konetta tarvitsevalle, kun tuo kone seisonut tuossa pihalla käynnistämättä syyskuusta asti. Näin en talvela tule sitä tarvitsemaan, näin vaan peittyy lumien alle. Kevyt ja pieni Massikka-traktori minulla näin työjuhtana on myös, Aura sen perään on jäänyt kyntötyön jäljitä.

Tämä vältti ja auraksi kutsuttava maankääntökoneen kylmä aura on, kun se ei ole lämpöä heijastava aura. Kun vastaavasti meidän kehomme aura taasen lämpöä heijastaa, toisilla vähemmän, toisilla enemmän. Aura on myös eläimillä ja kasveilla, joka myös niillä heijastaa lämpöä. Näitä auroja voimme myös silmin nähdä. Kehon aurat ovat sen mukaiset millaista ravintoa olemme nauttineet, näin terveellinen ja ravitseva ravinto voi tuottaa kymmenien senttien auran kehomme ympärille.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This